Sawadee

Reizen is te gek! Maar soms wil je iets anders dan een rondreis die al vastligt. Misschien heb je vragen over je bestemming of wil je jouw vakantiewensen uiten zodat er een reis bij wordt gezocht! Bij Sawadee kan dit.

Sawadee staat voor

persoonlijke aandacht en deskundig advies, zij willen maar één ding en dat is jou die geweldige reisbeleving geven. Daarnaast zet Sawadee zich naast het bieden van toffe reizen ook in voor de lokale bevolking op de bestemming zelf. Zij geloven in duurzaam toerisme, zo kun jij daar een mooie reis hebben, maar jouw kinderen in de toekomst ook nog!

Sawadee gaat voor duurzaam

Sawadee streeft er naar om in elke reis een project op te nemen wat gericht is op natuurbescherming, de inkomsten hiervan komen direct terecht bij de lokale bevolking. Zo blijven de negatieve gevolgen van toerisme beperkt voor het milieu en de natuur en kan de lokale bevolking profiteren van jouw komst! Samen voor een betere wereld, daarom houden wij stiekem wel een beetje van Sawadee!

Top 3 rondreizen van Sawadee

informatie

Waarom Sawadee?

  • Ruim aanbod van meer dan 250 rondreizen over de hele wereld
  • Groepsreizen met individuele vrijheid
  • Rondreizen op een duurzamen manier

Handige reistips & deals

scooter europa

Op scootervakantie door Europa? De beste tips voor avonturiers!

Een van de gaafste manieren om Europa te verkennen, is om een rondrit te maken op een scooter. Dit kan natuurlijk je eigen scooter zijn. Maar ook is het mogelij...

Goedkoop op vakantie buiten Europa? Hier 10 interessante bestemmingen op een rij!

Vakantie, we hebben het allemaal nodig op z’n tijd om even bij te komen. Voor velen is het pas echt vakantie als ze de vertrouwde omgeving even achter kunne...