Rondreis Europa

camera Bezoek o.a. Rome, Andalusië, Parijs en Noorwegen
like icon Wij vergelijken tot wel 9 aanbieders
rondreis prijs al vanaf 379,-

Maak kennis met allerlei culturen tijdens een rondreis door Europa

Voor een indrukwekkende rondreis hoef je het niet ver weg te zoeken. In Europa vind je namelijk genoeg prachtige bestemmingen voor een onvergetelijke tijd. Het continent is om precies te zijn 10.400.000 vierkante kilometer groot en telt 51 landen. Wat betreft een rondreis Europa heb je dus genoeg keuze. Het grote voordeel van een rondreis is dat je verschillende landen en culturen kunt leren kennen. Maak bijvoorbeeld kennis met de warme en gastvrije sfeer het West-Europese Spanje, Italië of Frankrijk, of ervaar ruimte van Noord-Europese landen als Noorwegen, Zweden en Finland.  Tijdens de rondreis zul je ontdekken dat het werelddeel prachtige culturen, tradities, bezienswaardigheden en natuurwonderen bevat. Je zult dan ook met enorm veel prachtige herinneringen thuiskomen.

rondreis informatie

Waarom een rondreis Europa?

  • Bezoek de echte klassiekers zoals: de Eiffeltoren, het Collosseum en de Big Ben. Maar laat je ook verrassen door de veelzijdige natuur, culturen en pittoreske straatjes in Europa.
  • Je kunt kiezen uit bus rondreizen, individuele rondreizen, groepsrondreizen en fly drives. Kortom: Genoeg keuze!
  • Betaal vrijwel overal eenvoudig met de euro!

Wat te doen in Europa?

bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden Europa

Tijdens de rondreis Europa kun je ontelbaar veel monumenten, gebouwen en natuurwonderen bezoeken. Je zult waarschijnlijk dan ook een keuze moeten maken uit de lange lijst van interessante bezienswaardigheden. Populaire bezienswaardigheden in Europa zijn bijvoorbeeld de Eiffeltoren in Parijs en het Colosseum in Rome. Iets minder bekende bezienswaardigheden zijn minstens zo interessant. Zo is de 60 meter hoge Seljalandsfoss waterval in IJsland bijvoorbeeld zeer indrukwekkend.  Ook de 604 meter hoge Preikestolen rots in Noorwegen is absoluut de moeite waard.

bezienswaardigheden

Eten en drinken

Europa heeft een zeer rijke eet- en drinkcultuur. Over het algemeen eten mensen er graag vis- en vleesgerechten. Ook bier, brood en kaas staan in bijna alle landen op het menu. Uiteraard zijn er ook van land tot land veel verschillen. Zo staat Italië bijvoorbeeld bekend om de heerlijke koffie en pasta’s. In Centraal en Oost-Europese landen als Tsjechië, Polen en Rusland kun je volop genieten van stoofpotten met vlees en groenten. Drink er net als de Europeanen een biertje of wijntje bij.

bezienswaardigheden

Europese cultuur

Europa heeft een Westerse cultuur. Dit betekent onder andere dat christelijke tradities en rituelen er een grote rol spelen. Aan de andere kant is er ook veel aandacht voor de wetenschap en filosofie. De Europese bevolking is zodoende over het algemeen ruimdenkend, en hecht veel waarde aan vrijheid van meningsuiting. Tijdens een rondreis in Europa is de kans dan ook groot dat je met de lokale bevolking interessante gesprekken zult voeren, die variëren van reizen tot politiek en cultuur.

Tips & aanbiedingen

scooter europa

Op scootervakantie door Europa? De beste tips voor avonturiers!

Een van de gaafste manieren om Europa te verkennen, is om een rondrit te maken op een scooter. Dit kan natuurlijk je eigen scooter zijn. Maar ook is het mogelij...

Goedkoop op vakantie buiten Europa? Hier 10 interessante bestemmingen op een rij!

Vakantie, we hebben het allemaal nodig op z’n tijd om even bij te komen. Voor velen is het pas echt vakantie als ze de vertrouwde omgeving even achter kunne...