Alle reisorganisaties


Reisorganisaties - In het kort

Koning Aap
Koning Aap

Koning Aap, de naam doet al vermoeden dat het hier gaat om verre reizen naar inheemse gebieden. En dat klopt!

Shoestring
Shoestring

Een mooie rondreis maken naar een ver oord, daar heb je eigenlijk wel zin in. Toch voel je een beetje een drempel om in je eentje op pad te gaan. Shoestring neemt die drempel voor je weg!

TUI
TUI

Je kent hem vast wel, dat logo met die grote smile. Dat is Tui, de grootste reisorganisatie van Nederland! Hun slogan is ‘Discover your smile’, nou, dat lukt wel als je kijkt waar je allemaal naar toe kunt reizen!

De Jong Intra
De Jong Intra

Vaak als je op vakantie gaat, denk je aan een reis met het vliegtuig. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet! De Jong Intra is al 40 jaar lang gespecialiseerd in busreizen en autovakanties, ze hebben hier zelfs prijzen mee gewonnen!

Sawadee
Sawadee

Reizen is te gek! Maar soms wil je iets anders dan een rondreis die al vastligt. Misschien heb je vragen over je bestemming of wil je jouw vakantiewensen uiten zodat er een reis bij wordt gezocht! Bij Sawadee kan dit.


Handige reistips & deals

scooter europa

Op scootervakantie door Europa? De beste tips voor avonturiers!

Een van de gaafste manieren om Europa te verkennen, is om een rondrit te maken op een scooter. Dit kan natuurlijk je eigen scooter zijn. Maar ook is het mogelij...

Goedkoop op vakantie buiten Europa? Hier 10 interessante bestemmingen op een rij!

Vakantie, we hebben het allemaal nodig op z’n tijd om even bij te komen. Voor velen is het pas echt vakantie als ze de vertrouwde omgeving even achter kunne...