Alle reisorganisaties


Reisorganisaties - In het kort

Koning Aap
Koning Aap

Koning Aap, de naam doet al vermoeden dat het hier gaat om verre reizen naar inheemse gebieden. En dat klopt!

Shoestring
Shoestring

Een mooie rondreis maken naar een ver oord, daar heb je eigenlijk wel zin in. Toch voel je een beetje een drempel om in je eentje op pad te gaan. Shoestring neemt die drempel voor je weg!

NRV
NRV

Heb je zin in een groepsreis? Of liever een reis alleen? En ja, waar kan je allemaal naar toe, de wereld is immers zo groot! Bij NRV helpen ze je een handje met deze keuzes.

TUI
TUI

Je kent hem vast wel, dat logo met die grote smile. Dat is Tui, de grootste reisorganisatie van Nederland! Hun slogan is ‘Discover your smile’, nou, dat lukt wel als je kijkt waar je allemaal naar toe kunt reizen!

De Jong Intra
De Jong Intra

Vaak als je op vakantie gaat, denk je aan een reis met het vliegtuig. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet! De Jong Intra is al 40 jaar lang gespecialiseerd in busreizen en autovakanties, ze hebben hier zelfs prijzen mee gewonnen!

Sawadee
Sawadee

Reizen is te gek! Maar soms wil je iets anders dan een rondreis die al vastligt. Misschien heb je vragen over je bestemming of wil je jouw vakantiewensen uiten zodat er een reis bij wordt gezocht! Bij Sawadee kan dit.


Handige reistips & deals

Goedkoop op vakantie buiten Europa? Hier 10 interessante bestemmingen op een rij!

Vakantie, we hebben het allemaal nodig op z’n tijd om even bij te komen. Voor velen is het pas echt vakantie als ze de vertrouwde omgeving even achter kunne...

Wijnreis door Frankrijk - Reisverhaal van Marianne

Een wijnreis met kastelen! Frankrijk

Ik hou zo van eten. En weet je wat lekker eten nog beter maakt? Een hele goede wijn erbij. Ik knik dan ook enthousiast als mijn vriend voorstelt een wijnreisje ...