Shoestring

Een mooie rondreis maken naar een ver oord, daar heb je eigenlijk wel zin in. Toch voel je een beetje een drempel om in je eentje op pad te gaan. Shoestring neemt die drempel voor je weg!

Prive-, single- en groepsreizen bij Shoestring!

Naast privé- en groepsreizen biedt Shoestring namelijk ook singlereizen aan! Zo kun je wel lekker op vakantie, maar hoef je je geen zorgen te maken over alleen eten en reizen. En wie weet, ontmoet jij op reis nou net die ene leuke dame of heer… Alles mag en niets hoeft tijdens deze reizen.

Naast gezellig samen nieuwe plekken ontdekken, laat Shoestring met opzet voldoende ruimte in het programma voor het pakken van je eigen ruimte. En dat is wel zo lekker, want 24/7 op reis met andere mensen kan soms best een beetje veel zijn. Dus wil je een gave reis maken met gelijkgestemden? Dan is Shoestring denk ik wel wat voor jou!

Handige reistips & deals

Goedkoop op vakantie buiten Europa? Hier 10 interessante bestemmingen op een rij!

Vakantie, we hebben het allemaal nodig op z’n tijd om even bij te komen. Voor velen is het pas echt vakantie als ze de vertrouwde omgeving even achter kunne...

Wijnreis door Frankrijk - Reisverhaal van Marianne

Een wijnreis met kastelen! Frankrijk

Ik hou zo van eten. En weet je wat lekker eten nog beter maakt? Een hele goede wijn erbij. Ik knik dan ook enthousiast als mijn vriend voorstelt een wijnreisje ...